A hónapforduló a sör ünnepe lesz Budapesten

Noha az ősz általában a borról és a szüretről szól, a sörkedvelők sem szorulnak háttérbe. Augusztus végén második alkalommal rendezik meg a sör ünnepét Budapesten.

A hónapfordulón második alkalommal került megrendezésre hazánkban a sör ünnepe a Budai Várban. A Budavári Sörfesztivál idén egy nappal hosszabb ideig, nagyobb helyszínen, a tavalyinál is több sörkülönlegességet felvonultatva várja vendégeit 2012. augusztus 29. és szeptember 2. között.

A legnagyobb hazai gyárak közül megtalálhatók lesznek a Dreher Sörgyárak és a HEINEKEN Hungária különleges sörei, de a tavalyihoz képest kétszer annyi kisüzemi sörfőzde is jelezte részvételi szándékát. Emellett szinte az összes, Magyarországon forgalomban lévő importsör is ízlelhető lesz, így közel 200 fajta hazai és nemzetközi, ismert és kevésbé ismert sörkülönlegesség várja a sörbarátokat.

Kövesse nyomon folyamatosan frissülő előrejelzési aloldalunkon, hogy milyen idő várható a fesztivál ideje alatt!

Belépő-információk:

Napijegy: 1999 Ft, amely tartalmaz egy korsó sört! (12-18 éves kor között a belépő egy üdítőt tartalmaz)

Bérlet: 6999 Ft, amely tartalmaz egy korsó sört! (12-18 éves kor között a belépő egy üdítőt tartalmaz)
Kedvezményes bérlet: Kizárólag a Bónusz Brigádon!

12 éves kor alatt a belépés a rendezvényre INGYENES!

A helyszínen jegyek vásárlására a készpénzen felül bank- és hitelkártyával is lehetőség nyílik.

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
Lesújtó szürkeség…
A napot már régóta nem láttuk. Reggel kinézünk az ablakon, szürkeség van és köd, ami alapvetően meghatározza az aznapi hangulatunkat.