A hidegfront megvárja a Sziget Fesztivál végét

A hűvös hajnalok elmúltával a szabadtéri programok és a sátorozás számára egyaránt kedvező napok jönnek. A következő hidegfront csak hétfő este éri el a fővárost, a Sziget Fesztiválnak szerencséje van.

Péntek hajnalban még meglehetősen hűvös lesz az idő, a Hajógyári-szigeten 11-12 fok várható. Napközben azonban már meg sem áll a hőmérséklet 25 fokig. A napsütést átmeneti felhősebb időszakok váltják fel, de csapadék nem várható.

A hétvégén már nyári idő várható, a hajnalok is kellemesebbé válnak. Vasárnap napközben 30 fokos hőségre számíthatunk. A következő hidegfront a számítások szerint valamikor hétfő este, kedd hajnalban éri el a fővárost, azaz megvárja a Sziget Fesztivál végét.

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
A napokon át tartó szürke, fényszegény időjárásnak nagyon komoly következményei lehetnek. Sokan tapasztalnak orvosmeteorológiai tüneteket, fáradtak, a reflexek tompák, megnő a reakció idő.