Hópamacs hullott az égből – olvasónk látványos videója

Olvasónk, Németh István László nagyon látványos és különleges jelenséget örökített meg: hópihe helyett "hópamacsok" hullott az égből! A különös csapadékformát az általa készült látványos videón tekinthetik meg!

Olvasónk, Németh István László így számolt be egy nagyon különös időjárási jelenségről:

"Tisztelt szerkesztőség!

 

Egy egész napos kitartó nagy mennyiségű esőt felváltott egy nagyon intenzív 5-6 cm átmérőjű, pihének igencsak nem nevezhető hópamacsokból álló havazás.

 

Néhány percig tartott és hihetetlen látványos jelenség volt.

 

Mindez Somogy megye déli határánál fekvő Kálmáncsa településen volt megfigyelhető délután 17:30 perc körüli időben.

 

Ezután újra átváltott esőre..."

A különös csapadékformát látványos videón is megörökítette, amelyet a beszámolóval együtt ezúton is nagyon köszönünk!

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
A napokon át tartó szürke, fényszegény időjárásnak nagyon komoly következményei lehetnek. Sokan tapasztalnak orvosmeteorológiai tüneteket, fáradtak, a reflexek tompák, megnő a reakció idő.