Újra támad a tél az USA északkeleti felében

A fagyos hőmérsékletek az Egyesül Államok északkeleti tájain az előhírnökei a hétvégén várható havazásnak New England térségében.

A szeles időjárás már a csütörtökről péntekre virradó éjszaka érkező kiadós havazás előfutára, mondja Alan Dunham, az amerikai nemzeti meteorológiai szolgálat munkatársa.

Az előrejelzések szerint Boston, Massachusetts és Rhode Island térségében 20- 30 centiméter friss hó hullik.

A havazást okozó frontrendszer viszonylag gyors mozgású lesz, így várhatóan péntek reggelre elhagyja a térséget.

Szintén 10 centimétert meghaladó mennyiségű havat várnak Philadelphia és New York térségébe is, ami már elegendű mennyiség ahhoz, hogy a közlekedésben fennakadásokat okozzon.

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
Reggel hűvös van, majd kisüt a nap, gyors felmelegszik a levegő és délutánra már kellemes a hőmérséklet – gyakran ez a forgatókönyv.